NL

Merode Hockey Grimbergen

Deze zomer organiseren we 2 aparte clinics voor U14-U16 boys & girls. De clinics zijn enkel toegankelijk voor jongens en meisjes met een minimum aan hockeyervaring. Ook leden van andere hockeyclubs zijn van harte welkom!

Boys U14-U16 (*)
Ma 19, Di 20 en Wo 21/08 van 9 tot 16 uur

Girls U14-U16 (*)
Wo 21/08, Do 22/08 en Vrij 23/08 van 9 tot 16 uur

Prijs : 60€ voor leden en 75€ voor niet-leden voor 3 dagen
Inschrijving via het twizzit-formulier


*minstens 6 deelnemers opdat het kamp kan doorgaan.

Voor jongere kinderen organiseren we deze zomer ook leuke stages: alle info hier.

 

Zondag 19 mei werd in de Populierendallaan het splinternieuwe waterveld van Merode Hockey Grimbergen feestelijk ingehuldigd in aanwezigheid van meer dan 400 nieuwsgierigen.

In de ochtend werd er een familietoernooi georganiseerd waar niet minder dan 160 ervaren en onervaren kinderen, volwassenen, ouders en zelfs grootouders aan deelnamen.

In de namiddag speelde het bestuur van de hockeyclub een vriendschappelijke match met verschillende leden van het Grimbergse gemeentebestuur en clubsponsors. De match werd gefloten door twee internationale hockeyscheidsrechters: Sébastien Michielsen en Benoit Coppieters. Heel wat lokale politici waagden zich voor het eerst aan een spelletje hockey en lieten de verkiezingsstrijd even voor wat het was.

Na de match kon iedereen die het voelde kriebelen het veld op voor een hockeyinitiatie. Er viel ook heel wat lekkers te eten en te drinken en kinderen konden zich vermaken op het springkasteel en aan de pingpongtafels in de kids corner. De feestelijkheden werden afgesloten met een optreden van de 9-koppige band Rebounce.

Trotse voorzitter Benoit Maerten bedankte in zijn speech iedereen die deze snelle groei mee mogelijk heeft gemaakt en sloot af met de woorden ‘We zijn eindelijk thuis gekomen!’.

Geniet samen met ons na van deze fantastische dag met de fotoreeks van onze huisfotograaf Olivier.

Zoek je een teamsport waar fairplay op de eerste plek komt? Waar jongens en meisjes samen plezier maken? Jong en oud! En waar ook mama's en papa's kunnen sporten? Bij Merode Hockey Grimbergen speel je van 4 tot 104 jaar op het gloednieuwe hockeyveld aan het Populierendal.

Eerst eens uitproberen? Schrijf je dan in voor één van onze gratis proeftrainingen via het inschrijvingsformulier.

Passen de data in mei niet voor jou? In september volgt er nog een reeks proeftrainingen.

De allereerste paasstage op ons eigen terrein was top: een perfect veld, schitterend weer, geweldige trainers en een hoop enthousiaste hockey'ers. Het was een week om nooit te vergeten. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe goed jouw kind zich geamuseerd heeft? Ontdek het hier!

Dank je wel aan alle kinderen én in het bijzonder aan alle trainers die deze mooie week tot in de puntjes verzorgden: Bavo, Charline, Maureen, Ines, Lisa, Victor Louis, Charles en Beau. Merode loves you!

En nu aftellen naar de zomer voor nog meer stages vol hockey én fun: info stages 2019

 

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  June 2019  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
foto's

PRIVACYBELEID          DISCLAIMER

 

© 2016, website powered by Twizzit.com