NL

Merode Hockey Grimbergen

De allereerste paasstage op ons eigen terrein was top: een perfect veld, schitterend weer, geweldige trainers en een hoop enthousiaste hockey'ers. Het was een week om nooit te vergeten. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe goed jouw kind zich geamuseerd heeft? Ontdek het hier!

Dank je wel aan alle kinderen én in het bijzonder aan alle trainers die deze mooie week tot in de puntjes verzorgden: Bavo, Charline, Maureen, Ines, Lisa, Victor Louis, Charles en Beau. Merode loves you!

En nu aftellen naar de zomer voor nog meer stages vol hockey én fun: info stages 2019

 

Zondag 19 mei 2019 wordt een historische dag voor Merode. Want die dag gaat niet alleen ons jaarlijks familietornooi door, maar gaan we ook ons veld officiëel inhuldigen. Dat doen we heel graag samen met iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: leden, gemeentebestuur, sponsors, buren én sympathisanten. Voel je dus bij deze van harte uitgenodigd en noteer 19 mei met stip in je agenda!

De hele dag door kan je op en naast het veld genieten van toffe animaties. We starten 's ochtends met ons jaarlijks familietornooi. In de namiddag ruilen we onze hockeyschoenen in voor dansschoenen en gaan we samen uit de bol op ons eigen mini-festival.

Onze sticky members zijn druk in de weer met de voorbereidingen: wil je ook helpen organiseren, laat het weten via sticky.members@hcmerode.be.

De inschrijvingen voor het familietornooi zijn trouwens vanaf nu geopend.
Je team bestaan uit:
  • 6 spelers
  • leden én aanverwanten (mama's, papas, oma's & opa's mogen dus ook meedoen!)
  • gemengd: mannen, vrouwen, jongens, meisjes spelen samen
  • geen keeper
  • minimum 2, maximum 3 volwassen waarvan max. 2 tegelijk op het veld
  • volwassenen ouder dan 16 jaar
Trommel je hockeymaatjes op, verzin samen een leuke naam voor je ploeg en schrijf jullie in via Inschrijving Family tornooi 2019 
Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, dus doe het snel!
 
De foto's van de fantastische Pan-na goalies clinic met de bijzonder sympathieke Vincent Vanasch staan al online! Je vindt ze hier:enjoy!

Hoewel we al volop van ons nieuwe veld genieten, moet er rondom nog wel het één en ander gebeuren. Zo hangen o.a. de borden met de veldregels nog niet op. In afwachting van, maken we jullie graag wegwijs in hoe we er samen voor kunnen zorgen dat ons veld nog voor vele jaren spelplezier garant kan staan.

Om het veld in perfecte speelstaat te houden, passen we de officiële hockeyregels toe en mogen enkel de coach, de scheidsrechters en de spelers het veld betreden. Toeschouwers, alsook hun trouwe viervoeters, kunnen uitbundig supporteren van achter de omheining.
 
Coach, scheids en spelers betreden het veld enkel met propere en aangepaste sportschoenen. Liefst draagt iedereen hockeyschoenen. Heb je die niet, kies dan voor een sportschoen met een vlakke zool. Zorg er ook voor dat je schoenen proper zijn voor je naar de training of de match komt. Aan ieder poortje dat toegang geeft tot het veld ligt er een mat: voeten vegen voor je erin vliegt is verplicht.
 
Eten, drinken (met uitzondering van water), kauwgom en roken zijn niet toegestaan op het veld.
 
Al onze goals zijn voorzien van wieltjes: rol en hef ze naar de gewenste plek in plaats van ze te duwen of te slepen.
 
Merk je schade op aan het veld of één van onze materialen: meldt dit zo snel mogelijk via info@hcmerode.be

Op matchdagen zullen er fieldmanagers ingezet worden die erop toezien dat alles vlot verloopt en de veldregels nageleefd worden. Je zal de fieldmanager kunnen herkennen aan zijn/haar fluo roze hesje.
 
Dank je wel om mee het goede voorbeeld te geven & veel plezier!
Onze sponsors
Trooper

Kalender
  April 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
foto's

PRIVACYBELEID          DISCLAIMER

 

© 2016, website powered by Twizzit.com