Hoewel we al volop van ons nieuwe veld genieten, moet er rondom nog wel het één en ander gebeuren. Zo hangen o.a. de borden met de veldregels nog niet op. In afwachting van, maken we jullie graag wegwijs in hoe we er samen voor kunnen zorgen dat ons veld nog voor vele jaren spelplezier garant kan staan.

Om het veld in perfecte speelstaat te houden, passen we de officiële hockeyregels toe en mogen enkel de coach, de scheidsrechters en de spelers het veld betreden. Toeschouwers, alsook hun trouwe viervoeters, kunnen uitbundig supporteren van achter de omheining.
 
Coach, scheids en spelers betreden het veld enkel met propere en aangepaste sportschoenen. Liefst draagt iedereen hockeyschoenen. Heb je die niet, kies dan voor een sportschoen met een vlakke zool. Zorg er ook voor dat je schoenen proper zijn voor je naar de training of de match komt. Aan ieder poortje dat toegang geeft tot het veld ligt er een mat: voeten vegen voor je erin vliegt is verplicht.
 
Eten, drinken (met uitzondering van water), kauwgom en roken zijn niet toegestaan op het veld.
 
Al onze goals zijn voorzien van wieltjes: rol en hef ze naar de gewenste plek in plaats van ze te duwen of te slepen.
 
Merk je schade op aan het veld of één van onze materialen: meldt dit zo snel mogelijk via info@hcmerode.be

Op matchdagen zullen er fieldmanagers ingezet worden die erop toezien dat alles vlot verloopt en de veldregels nageleefd worden. Je zal de fieldmanager kunnen herkennen aan zijn/haar fluo roze hesje.
 
Dank je wel om mee het goede voorbeeld te geven & veel plezier!