NL

Merode Hockey Grimbergen

Zondag 19 mei 2019 wordt een historische dag voor Merode. Want die dag gaat niet alleen ons jaarlijks familietoernooi door, maar gaan we ook ons veld officiëel inhuldigen. Dat doen we heel graag samen met iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: leden, gemeentebestuur, sponsors, buren én sympathisanten. Voel je dus bij deze van harte uitgenodigd en noteer 19 mei met stip in je agenda!

De hele dag door kan je op en naast het veld genieten van toffe animaties. We starten 's ochtends met ons jaarlijks familietoernooi. In de namiddag ruilen we onze hockeyschoenen in voor dansschoenen en gaan we samen uit de bol op ons eigen mini-festival.

De dag zal als volgt verlopen:
09u30: start family toernooi
12u00: food & drinks met o.a. verse vis, oesters, Marrokkaanse lekkernijen, smoothies, ijsjes
14u00: kids corner met leuke knutselactiviteiten & goochelaar
14u15: openingsmatch: ons bestuur aangevuld met ladies, gents en dames nemen het op tegen het Grimbergs gemeentebestuur en onze sponsors
15u15: optreden van funky band Rebounce
15u30: hockey-initiatie voor beginners
18u00: einde

Onze sticky members zijn druk in de weer met de voorbereidingen: wil je ook helpen organiseren, laat het weten via sticky.members@hcmerode.be.

Het family toernooi is ondertussen volzet. Maar liefst 16 ploegen zullen het tegen elkaar opnemen!
 
Op 15u30 heb je als leek ook de kans om een hockey-initiatie te volgen. Schrijf je in voor één van onze gratis proeftrainingen via het inschrijvingsformulier.
Wie niet ingeschreven is, kan 19 mei ook gewoon aansluiten. Kom sportief gekleed, een stick kan je lenen van de club.
 
Opgelet: tijdens onze feestelijkheden zal een deel van de Populierendallaan omgevormd worden tot speelstraat en niet toegankelijk zijn voor auto’s. Als je in de buurt woont, kom je dus best te voet of met de fiets!
Lukt dat niet, dan raden we de parking aan Tangebeekbos aan: Albert I laan 200, 1800 Vilvoorde.
De foto's van de fantastische Pan-na goalies clinic met de bijzonder sympathieke Vincent Vanasch staan al online! Je vindt ze hier:enjoy!

Hoewel we al volop van ons nieuwe veld genieten, moet er rondom nog wel het één en ander gebeuren. Zo hangen o.a. de borden met de veldregels nog niet op. In afwachting van, maken we jullie graag wegwijs in hoe we er samen voor kunnen zorgen dat ons veld nog voor vele jaren spelplezier garant kan staan.

Om het veld in perfecte speelstaat te houden, passen we de officiële hockeyregels toe en mogen enkel de coach, de scheidsrechters en de spelers het veld betreden. Toeschouwers, alsook hun trouwe viervoeters, kunnen uitbundig supporteren van achter de omheining.
 
Coach, scheids en spelers betreden het veld enkel met propere en aangepaste sportschoenen. Liefst draagt iedereen hockeyschoenen. Heb je die niet, kies dan voor een sportschoen met een vlakke zool. Zorg er ook voor dat je schoenen proper zijn voor je naar de training of de match komt. Aan ieder poortje dat toegang geeft tot het veld ligt er een mat: voeten vegen voor je erin vliegt is verplicht.
 
Eten, drinken (met uitzondering van water), kauwgom en roken zijn niet toegestaan op het veld.
 
Al onze goals zijn voorzien van wieltjes: rol en hef ze naar de gewenste plek in plaats van ze te duwen of te slepen.
 
Merk je schade op aan het veld of één van onze materialen: meldt dit zo snel mogelijk via info@hcmerode.be

Op matchdagen zullen er fieldmanagers ingezet worden die erop toezien dat alles vlot verloopt en de veldregels nageleefd worden. Je zal de fieldmanager kunnen herkennen aan zijn/haar fluo roze hesje.
 
Dank je wel om mee het goede voorbeeld te geven & veel plezier!

Feest, want Merode is jarig vandaag! Maar daarnaast zoeken we ook een echt feestbeest: heb jij de creatiefste ideeën en kan je als geen ander een goed feestje organiseren?

Mail dan snel naar secretariaat@hcmerode.be want ons eventsteam is dringend op zoek naar versterking!

Sticky member zijn bij Merode is de max: je leert nieuwe mensen kennen, krijgt de kans om een talent verder te ontwikkelen én je helpt de club een hele stap vooruit. Dus waarop zit je nog te wachten? Wij staan alvast klaar om je met open armen te ontvangen!

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  June 2019  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
foto's

PRIVACYBELEID          DISCLAIMER

 

© 2016, website powered by Twizzit.com