NL

Merode Hockey Grimbergen

De foto's van de opening van ons veld & de eerste thuismatchen staan online! Bekijk ze hier!


 

Tijdens de paas- en zomervakantie organiseren we weer 4 toffe stages voor kinderen met én zonder hockey-ervaring. Hier kan je je inschrijven!

Op 6 april organiseert Pan-na Goalies ism Merode een goalkeeper clinic op ons nieuwe veld én we krijgen groot bezoek! Niemand minder dan Vincent Vanasch, keeper van de Red Lions en dus ook wereldkampioen komt ons vergezellen. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij dus schrijf je snel in. Meer info hier.

Het 2de deel van het outdoorseizoen staat voor de deur. Heb jij al een Merode-sweater om je mee op te warmen? Beschikbaar in alle maten en ook uitermate geschikt om in te supporteren voor je favoriete ploeg! Alle info hier!

Wat een plezier om jullie met zovelen te ontvangen op onze 4de kaas- en wijnavond! Er werd goed gegeten, gedronken, gespeecht, getoast, gelachen, gebabbeld, verbroederd en zelfs gedanst. We hadden ons geen betere editie kunnen voorstellen.

Dus een hartelijke dank je wel aan iedereen die erbij was, én in het bijzonder aan alle Sticky Members die er mee voor zorgden dat alles picco bello georganiseerd was: Merode loves you!

Geniet nog na met de prachtige foto's van onze kersverse clubfotograaf Olivier de Hasque en wij tellen al heel stilletjes af naar de volgende editie!

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  June 2019  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
foto's

PRIVACYBELEID          DISCLAIMER

 

© 2016, website powered by Twizzit.com