NL

Merode Hockey Grimbergen

Merode Hockey zoekt een clubsecretaris (M/V/X)

Als secretaris vervul je een spilfunctie binnen het bestuur van Merode Hockey Grimbergen, een familiale hockeyclub met sportieve ambities. Samen met je medebestuursleden ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de vereniging. Je bewaakt alle administratieve processen direct gerelateerd aan bestuurszaken, dit alles in nauw overleg met de andere leden van het bestuur.

Takenpakket

 • Bewaken en signaleren van deadlines (VHL, Twizzit-agenda’s, events) etc
 • Beheren Twizzit administratie & agenda-module
 • Ledenadministratie (in-out) Sportlink (bond)
 • Beheren centrale mailbox secretariaat@hcmerode.be
 • Link met andere (hockey)verenigingen en de VHL/KBHB (contactpersoon, meetings)
 • Contactpunt/vraagbaak voor anderen binnen de organisatie.

Profiel

 • Je hebt een hart voor de hockeysport én Merode Hockey Grimbergen
 • De vereniging “kennen” is niet vereist (dat gebeurt vanzelf), wel is organisatietalent vereist.
 • Gebeurtenissen van verschillende aard komen bij de secretaris langs; het goed kunnen omgaan met “brandjes” is een must.
 • Stressbestending, open en benaderbaar
 • Gericht op samenwerking, een teamspeler
 • Zichtbaar voor leden, vrijwilligers en externe stakeholders

Tijdsdruk

+/- 4h per week – in piekmomenten (begin, midden en einde hockeyseizoen) gemakkelijk wat meer

Procedure

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand profiel en deze functie willen vervullen voor minimaal 3 jaar, dan kan je voor 30 september 2019 solliciteren op deze functie. Stuur vragen of een berichtje met je motivatie aan Benoit Maerten, voorzitter Merode Hockey Grimbergen op benoit.maerten@hcmerode.be.

Naast het bestuur berust onze club grotendeels op de schouders van vele vrijwilligers. Met veel overgave steken zij een (groot) deel van hun vrije tijd in onze club. Het is straf én hartverwarmend om vast te stellen dat onze Sticky Members hun vrijwilligerstaken vaak nog combineren met een fulltime job en een druk gezinsleven.

Omdat vele handen lichter werk maken, zijn Joëlle & An – onze sticky member verantwoordelijken – constant op zoek naar extra helpers.

Waar komen jouw talenten en kwaliteiten tot zijn recht in onze club? Het vrijwilligerswerk kan van alles zijn en is niet per se tijdrovend. Een uur van je tijd, kan voor ons al het verschil maken.

Wil je iets doen binnen onze club, maar weet je nog niet wat? Mail naar Joëlle & An via sticky.members@hcmerode.be en dan zoeken we het samen uit!

Als sterk groeiende club zijn wij op zoek naar trainers en sportievelingen die een opleiding willen volgen om hockeytrainingen te geven.

Ben jij iemand die met hart en ziel leeft voor sport en het met liefde en gedrevenheid kan aanleren aan anderen? Stuur dan een email met wat achtergrondinformatie naar secretariaat@hcmerode.be en wie weet zien we elkaar snel op een volgende training!

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  September 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
foto's

© 2019, website powered by Twizzit.com